Съобщава се, че Кристиано Роналдо е сключил страхотен договор за 172,9

...
Съобщава се, че Кристиано Роналдо е сключил страхотен договор за 172,9
Коментари Харесай

Ето го новия отбор на Роналдо! Заплатата му е 173 милиона паунда на година!

Съобщава се, че Кристиано Роналдо е сключил страховит контракт за 172,9 милиона паунда на година с Ал Наср в Саудитска Арабия.

Договорът на 37-годишния състезател с  Манчестър Юнайтед беше преустановен преди дни след бурни връзки с шефовете на клуба, които единствено се утежниха, когато той направи редица спорни изказвания в телевизионно изявление с Пиърс Морган .

Португалският национал настояваше за пренасяне от " Олд Трафорд " през лятото, само че не извърши желанието си, защото беше решен да играе футбол в Шампионската лига.

Бившата звезда на Реал Мадрид отхвърли прекосяването към Саудитска Арабия предишното лято, само че без корав интерес от страна на европейските елитни клубове, той наподобява подготвен да направи този ход, съобщи Дейли мейл. 

Твърди се, че Роналдо се е съгласил на контракт за две години и половина с Ал Насър на стойност £172,9 милиона на година, където ще играе до 40-годишна възраст, според испанския вестник Marca .

Ал-Наср е един от най-успешните клубове в Саудитска Арабия, като девет пъти е бил коронясан за спечелили във висшата лига на страната, като последният им успех пристигна през 2019 година

Нито един клуб от Европа или MLS на Съединени американски щати не може да си разреши да предложи толкоз първокласна оферта.

Челси също охлади интереса си към Роналдо, до момента в който колосите от Бундеслигата Байерн Мюнхен отхвърлиха диалози по-рано тази седмица след неговото бомбастично интервю, в което той подлага на критика притежателя и мениджъра на Юнайтед Ерик загар Хаг.

Роналдо обаче остава концентриран за момента върху Световното състезание в Катар, защото се стреми да помогне на Португалия да оглави своята група, когато се изправи против Южна Корея в петък следобяд.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР